Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Tepecik Mahallesi Güneştepe Sokak No 10

VİZYON

Okulöncesi çocuklarımız ve anne babalar için;özgün, kaliteli, nitelikli, tanınan ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı milli,manevi ve ahlaki değerlerine sahip,yaratıcı bireyler olarak yetiştirmek başlıca amacımızdır.Okulöncesi eğitim çağında bulunan bütün çocuklarımızın, okulumuz imkanlarından yararlanabilmelerini sağlamak, önceliklilerimizdendir.

MİSYON

Çocuklarımız arasındaki bireysel farklılıkları dikkate alarak, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak, yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk alabilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,manevi ve ahlaki değerlerin farkında olan, topluma ve doğaya saygılı,duyarlı bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim

08.00-13.00 13.00-18.00

3 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuza;Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:305 Merkez/BOLU adresinden ulaşılabilir.